Δ.Ν.Ε.: Αίτημα για άμεση συνάντηση με Μουσουρούλη

primary-mediumΣυνάντηση άμεσα με τον υπουργό Ναυτιλίας, Κωστή Μουσουρούλη, ζήτησε εγγράφως η Διεθνής Ναυτική Ένωση (Δ.Ν.Ε.) καθώς το θέμα των παραχωρήσεων-ιδιωτικοποιήσεων των λιμένων έχει βρεθεί στην κορυφή της ατζέντας των συζητήσεων τόσο με την  ομάδα Ράιχνμπαχ και την Tρόικα όσο και ενόψει των προγραμματικών δηλώσεων στη Βουλή.



Στόχος της Δ.Ν.Ε., η οποία ως γνωστόν εκπροσωπεί την συντριπτική πλειοψηφία των χρηστών των λιμενικών εγκαταστάσεων, είναι να δοθεί τέλος στην «παραφιλολογία» επί του προαναφερθέντος θέματος, δεδομένου ότι η Ένωση έχει τοποθετηθεί «ανοικτά» περί του τι δέον γενέσθαι στα λιμάνια.

Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες, θα επισημάνει την αναγκαιότητα πλήρωσης θέσεων που σχετίζονται με την λιμενική πολιτική, μηδέ εξαιρουμένης και της γραμματείας που διατηρεί το υπουργείο, με στελέχη που γνωρίζουν το αντικείμενο και διαθέτουν εμπειρία χειρισμών καθώς τούτο απαιτείται και εκ των περιστάσεων στην οικονομία.  

http://www.theseanation.gr/news/ports/dne-aitima.htm